Billede af vores Kararmatur i Børstet krom. Klik på billedet for at komme til vores Kølige metaller kollektion

Kølige metaller

Krom - en klassiker i alle dens nuancer med egenskaber der gør at det passer til ethvert hjem. Opnå en underspillet elegance med det kølige skinnende metal, som nemt kan blive et gennemgående tema på tværs af dine rum.

Hvorfor elsker vi krom?

Metallet har på tværs af mange årtier, altid været at finde i indretningsbilledet, og derfor er det nemt at få krom til at passe ind i indretningen, da det typisk komplimenterer mange af danskernes eksisterende møblementer. Men hvorfor er det en af de farver, som vi er begyndt at kalde for klassikere?

Billede af vores håndklæderadiator VALENCIA - ELHÅNDKLÆDEVARMER med 4 arme

Et toneangivende metal

Det skinnende metal har en stor funktion i din indretning da den, skønt dens minimalistiske fremtoning, er toneangivende for dit hjem.

Vil du påvirke din varme træoverflade i en mere kølig retning, vil metallet gøre det for dig. Modsat vil den løfte mørkere træoverflader, så der skabes blikfang.

Du kan især kombinere krom med natursten. Se eksempelvis hvordan vores Valencia elhåndklædevarmer i krom fremhæver stenens naturlige skønhed - uden at overtage, og derved skaber et eksklusivt udtryk.

Sølv badeværelsesarmatur

En minimalistisk vinder

Er du også vild med det minimalistiske design? Så ved du at det er detaljen som er altafgørende for dit udtryk. Når du introducerer vores krom produkter i din indretning, får du både funktionaliteten fra produktet - men faktisk også en smuk tilføjelse til dit hjem, som kan erstatte andre designobjekter, eller være bindeleddet imellem dem. Netop dét er vores badarmatur - Newform O'rama - et perfekt eksempel på med sit skulpturelle og tidsløse udtryk.

”Med krom er du sikker på at få et tidsløst materiale, som du vil have glæde af mange år frem. ”

Nyhedsbrev

Mangler du inspiration til dit hjem, og vil du gerne være på forkant med trends og tendenser? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder, trends og kollektioner fra Cassøe.