Funktionsrige favoritter

Vidste du, at vi har en række intelligente produkter, der kan gøre din hverdag nemmere? Oplev de innovative produkter, deres egenskaber - og vigtigst af alt, hvordan du mærker effekten fra funktionerne i din hverdag.

Intelligente og Funktionsrige produkter med elegance

Hos os er både funktion og minimalistisk æstetik vigtigt. Derfor har vi kombineret netop dette, så vi kan prøve at gøre din hverdag lettere - alt imens dit hjem står skarpt.

Oplever du, at dit rums lys ikke er godt nok, at der er fedtede fingre på armaturet eller måske at køkkenvaskens kanter er svære at rengøre? Så oplev vores funktionsrige produkter her:

Billede af vores armatur NEWFORM CONICO i Mat sort, hvor man ser det skjulte udtræk i funktion.

Industriel funktion i din hverdag med Newform Conico

Har du, som så mange andre med et almindeligt armatur, svært ved at skylle gryder, tallerkener og andre ting af - og især vasken selv? Med Newform Conico får du et elegant armatur, der skønt sit minimalistiske udseende, også på samme tid er innovativt. Armaturet er udstyret med et skjult udtræk, så du kan kontrollere vandet nemmere end nogensinde før.

Se armaturet her
Billede af vores Torino spejl

Kontrollér dit lys efter behov med Torino

Lad dit badeværelse møde dine behov på ethvert tidspunkt. Et afdæmpet lys som kan skabe en behagelig stemning, eller måske et skarpt lys, som gør din morgenrutine nemmere? Med Torino kan du justere spejlets lysstyrke efter dit behov med et enkelt tryk, så du får et smukt rum med det perfekte lys til lige netop dit behov.

Se spejlet her
”Benyt vores produkter til at skabe et sammenhængende og stilrent hjem - vi sætter en ære i, at skabe produkter, der hører sammen på tværs af køkken og bad. ”
Billede af vores berøringsfrie armatur CONTI+ ULTRA PUBLIC / GM10 i farven Blank messing

Gør en ende på spildevand med et berøringsfrit armatur

Vil du have en nemmere hverdag med en mindre grad af spildevand og fingeraftryk på dit armatur? Så er det måske tid til at investere i et berøringsfrit armatur. Vores intelligente sensor tænder vandet når du har brug for det, og slukker det direkte efter - så du aldrig bruger mere vand end nødvendigt.

Se alle vores berøringsfrie armaturer
Billede af vores håndklæderadiator VALENCIA - ELHÅNDKLÆDEVARMER med 4 arme

Håndklæderadiatoren - få følelsen af velvære

Vil du forbedre din badeoplevelse? Opnå følelsen af velvære, når du kan afslutte dit bad med et lunt håndklæde. Vi har håndklæderadiatorer til både den lille og den store familie.

Udforsk vores håndklæderadiatorer

Nyhedsbrev

Mangler du inspiration til dit hjem, og vil du gerne være på forkant med trends og tendenser? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder, trends og kollektioner fra Cassøe.