en sort bruser og badeværelsesskab på et moderne badeværelse

Den røde tråd i farver

Vi ved, at det er detaljen, der skaber helheden, og netop derfor har vi gjort det nemt at skabe et rum i køkken og bad, hvor alt passer sammen - uanset om du er til sort, krom, messing eller kobber produkter.
Bliv her inspireret til hvordan du nemt og hurtigt skaber en rød tråd i dit hjem.

Hvordan finder du den helt rette kombination af produkter?

At skabe det perfekte køkken og bad kan nemt lyde som en udfordring, men vi har et par simple tips og råd til, hvordan du nemt skaber et sammenhængende rum. Bliv inspireret til hvordan du får et sammenhængende hjem med vores produkter.

1. Vælg én type metal og hold dig til den!

Dine farvekombinationer har en stor betydning for udtrykket i dit rum, og i særdeleshed hvor stor sammenhængskraft det udstråler. Vælg én type metal som skal gå igen i dine rum - det får hurtigt dit hjem til at hænge sammen, og gør det nemt for dig at arbejde med andre farver, materialer og strukturer på elegant vis.

På badeværelset kan du, som vist her, skabe et sammenhængende udtryk ved at vælge vores Noba armatur i kobber og kombinere den med både håndklædestang og papirholder.

2. Vær konsistent i organiske eller kantede former

Ens for vores produkter er, at de alle er skabt med en minimalistisk æstetik for øje - så de kan passe til ethvert hjem. De adskiller sig dog stadig markant fra hinanden i formgivningen - hvor nogle af vores produkter har skarpe kanter, imens andre er bløde og organiske. Hvis du vil skabe et sammenhængende hjem, er det en god idé at vælge hvorvidt du er til den ene form eller den anden, og anvende disse former på tværs af din indretning. Dét får både dit hjem til at virke gennemtænkt og stilrent.

Se eksempelvis vores Newform Conico armatur, hvis du leder efter et blødt udtryk - eller Newform X-Trend hvis du vil have en mere skarp udformning.

3. Gå ikke på kompromis med detaljen

At opgradere hjemmet kan måske virke uoverskueligt, dog er det ærgerligt at stoppe tæt på målstregen. Ofte kan armaturer, blandingsbatterier og flere af de større ting til køkken og bad løbe med opmærksomheden, men gå ikke på kompromis med håndklædekroge, papirholder m.m. - det er netop dér, at du kan skabe den fantastiske sammenhæng i dit hjem. Forkæl dit hjem lidt ekstra, og gå den ekstra mil med alle dine produkter, så du virkelig kan få den stemning som du stræber efter.

Gå på opdagelse i vores farver

Gå f.eks på opdagelse i vores produkter i sort, messing og krom - Her finder du nemt det du skal bruge for at skabe et sammenhængende hjem, der giver dig lige netop den stemning som du stræber efter.

Nyhedsbrev

Mangler du inspiration til dit hjem, og vil du gerne være på forkant med trends og tendenser? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder, trends og kollektioner fra Cassøe.