Cassøe logo på en væg

Om Cassøe

Cassøe er en af Danmarks førende producenter/leverandører af kvalitetsprodukter til køkkenet og badeværelset. Vores sortiment består udelukkende af de bedste produkter fra verdens førende leverandører.

Køkkenarmatur i messing

Produkter med kvalitet i højsæde

Hos Cassøe forhandler vi et bredt sortiment af innovative produkter til bad og køkken. Kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet, og er grunden til at vi hver dag arbejder på at udvide vores sortiment med afsæt i fremtidens trends og tendenser.

Vi er en solid og pålidelig virksomhed med verdens førende leverandører i ryggen. Vi nægter at gå ned i kvalitet og har altid kunden i fokus.

Vores showroom, kontor og lagerfaciliteter ligger i Herning, hvorfra vores dygtige og altid hårdtarbejdende medarbejdere servicerer og hjælper vores kunder fra hele Skandinavien.

Få et overblik over vores produkter
”Hos Cassøe vægter vi udvikling og design højt, og vi forsøger konstant at udvide vores sortiment med afsæt i fremtidens trends og tendenser. ”
Grå badeværelsesmøbler med New York bruseafskærmning

Vores historie

Peter Cassøe Dalsgaard grundlagde i 1997 Cassøe med sensorarmaturer og bruseafskærmning som hovedproduktgrupper.
I 2008 tiltrådte svigersønnen Michael Cassøe som direktør, og med visionen om skabe kontrolleret vækst med fortsat fokus på kvalitetsprodukter og innovation, er Cassøe i dag blandt de førende indenfor et bredt udvalg af produkter til badeværelset og køkkenarmaturer.
I december 2020 blev Cassøe købt af Svenske Svedbergs, som er en stor Skandinavisk aktør på badmarkedet.
Cassøe fortsætter som et selvstændigt brand i Svedbergs koncernen.

Høj håndklædetørrer i sort

Vores mission hos Cassøe

Igennem de seneste 25 år, har vores mission og daglige fokus altid været at: Markedsføre og levere designede kvalitetsprodukter med kunden i fokus. Et fokus vi ligeledes vil bevare de næste 25 år.

Nyhedsbrev

Mangler du inspiration til dit hjem, og vil du gerne være på forkant med trends og tendenser? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder, trends og kollektioner fra Cassøe.