Om Cassøe

Cassøe er en af Danmarks førende producenter/leverandører af kvalitetsprodukter til køkkenet og badeværelset. Vores sortiment består udelukkende af de bedste produkter fra verdens førende leverandører.

Om os

Hos Cassøe forhandler vi et bredt sortiment af innovative produkter til bad og køkken. Kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet, og er grunden til at vi hver dag arbejder på at udvide vores sortiment med afsæt i fremtidens trends og tendenser.

Vi er en solid og pålidelig virksomhed med verdens førende leverandører i ryggen. Vi nægter at gå ned i kvalitet og har altid kunden i fokus.

Vores showroom, kontor og lagerfaciliteter ligger i Herning, hvorfra vores dygtige og altid hårdtarbejdende medarbejdere servicerer og hjælper vores kunder fra hele Skandinavien.

”Hos Cassøe vægter vi udvikling og design højt, og vi forsøger konstant at udvide vores sortiment med afsæt i fremtidens trends og tendenser. ”

Vores historie

Da Peter Cassøe i 1997 grundlage Cassøe A/S havde han en vision. Han ville sælge og designe kvalitetsprodukter til danskernes køkken og bad. En vision som Michael Cassøe overtog i 2008, da han indtrådte som direktør. Med et fortsat fokus på at levere kvalitetsprodukter, og med innovation som nøgleord, voksede virksomheden kontrolleret, og i dag kan Cassøe A/S tilbyde et bredt sortiment af produkter til badeværelset samt et sort udvalg af køkkenarmaturer.

Vores mission

Igennem de seneste 20 år, har vores mission og daglige fokus altid været at: Markedsføre og levere designede kvalitetsprodukter med kunden i fokus. Et fokus vi ligeledes vil bevare de næste 20 år.

Nyhedsbrev

Mangler du inspiration til dit hjem, og vil du gerne være på forkant med trends og tendenser? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder, trends og kollektioner fra Cassøe.